THE DIRTY DADDIES, EUT, SPLENDID, RILAN & THE BOMBARDIERS EN KITA MENARI OP WAVES FESTIVAL

11 maart 2019

Het nieuwe sport- en muziekfestival WAVES, van tweevoudig Olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe, heeft vijf artiesten toegevoegd aan de line-up van het muzikale programma.

The Dirty Daddies, EUT, Splendid, Rilan & The Bombardiers en Kita Menari zijn in juni te zien op het strand van Paal 17 Texel. Eerder werd al bekend gemaakt dat Wulf, La Pegatina, RONDÉ en Jeangu Macrooy zullen optreden op het Texelse festival.

 

Met The Dirty Daddies haalt WAVES ‘s lands bekendste en meest energieke feestcoverband in huis die vorig jaar nog een eigen AFAS Live show uitverkochten en dat jaar nog eens dunnetjes overdoen. EUT timmert als één van de grootste talentenbands van Nederland momenteel hard aan de weg in eigen land en in Europa. De Haagse reggaeband Splendid laat met hun summervibes de zon al jaren overal schijnen! In een later stadium zullen er nog meer artiesten worden toegevoegd aan het programma.


 

IFCA Foil Grand Prix windsurfen
Naast het muzikale programma kent WAVES meerdere sportieve onderdelen, waaronder de IFCA Foil Grand Prix windsurfen, verschillende kite disciplines en de 42e editie van de Ronde om Texel. Lees meer…..

Meer nieuws en updates

Op het WK 470 in een bizar einde pakken @AfroditeZegers en @LobkeBerkhout verdient de zilveren medaille.

#TeamAllianz
#VanClubnaarTokio
@TeamNLtweets

@Marvinandmiles