Marnix Drysdale versterkt Marvin & Miles als managing partner

1 september 2018

Per 1 september is Marnix Drysdale toegetreden als managing partner van Marvin & Miles. Marnix is een ervaren sportmarketing strateeg en zal ook verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse leiding van Marvin & Miles. Simon Keijzer blijft werkzaam voor Marvin & Miles als managing partner met specialisatie media-activatie.

Marnix was eerder account director bij Trefpunt en daarna eigenaar en oprichter van SMI, een sportmarketingbureau met kantoren in Hong Kong en Shanghai. Eenmaal terug in Europa werkte Marnix als commercieel directeur van het Quick-Step Pro Cycling Team in Belgie. De afgelopen drie jaar werkte Marnix samen met TIG Sports in Amsterdam.

Simon Keijzer: “Marnix zijn ambities sluiten goed aan bij die van ons bureau. Door zijn internationale en commerciële ervaring levert Marnix direct meerwaarde voor onze bestaande en nieuwe klanten. Met zijn komst voegen we een ervaren en gedreven sportmarketeer toe aan onze organisatie.”

Marnix Drysdale: “Marvin & Miles heb ik de afgelopen jaren leren kennen als een bevlogen bureau met mooie klanten en gepassioneerde medewerkers. Ik kijk ernaar uit om samen met Simon en zijn team onze activiteiten verder uit te bouwen.”

Meer nieuws en updates

Op het WK 470 in een bizar einde pakken @AfroditeZegers en @LobkeBerkhout verdient de zilveren medaille.

#TeamAllianz
#VanClubnaarTokio
@TeamNLtweets

@Marvinandmiles