Team Brunel 2017-18

Schipper Bouwe Bekking en Team Brunel nemen opnieuw deel aan de Volvo Ocean Race. Marvin & Miles verzorgt de persvoorlichting voor het Nederlandse team.

Team Brunel
Niemand heeft meer zeemijlen in de Volvo Ocean Race gevaren dan Bouwe Bekking, de schipper van Team Brunel, die in 1985-86 zijn eerste optreden als bemanningslid op Philips Innovator maakte. Meer dan 30 jaar later, en 54 jaar oud, is Bekking voor de achtste keer terug in de Volvo Ocean Race en voor de tweede achtereenvolgende keer onder de vlag van Team Brunel. Naast Bekking maken onder andere de ervaren navigator Andrew Cape (AUS) en America’s Cup winnaar en olympisch kampioen Peter Burling (NZL) onderdeel uit van de bemanning.

Marvin & Miles
Marvin & Miles verzorgt voor Team Brunel de persvoorlichting en communicatie met betrekking tot Team Brunel. In deze rol begeleidt Marvin & Miles onder andere de zeilers, teammanagement en sponsors op het gebied van on- en offline mediazaken. Daarnaast spelen we een pro-actieve rol in de content productie en storytelling rondom Team Brunel.

Vierde deelname Team Brunel
Het is de vierde keer dat er een team onder de vlag van het Brunel meevaart. Na de BrunelSunergy 1997-98, Brunel 2005-06 en Team Brunel 2014-15. Team Brunel is een initiatief van een samenwerking van Nederlandse organisaties en investeerders waaronder Brunel, Abel Delft, ACE Ingenieurs- & adviesbureau, P2 Managers, Royal Huisman Shipyard B.V. en EY. Team Brunel wordt gerund door Sailing Holland.

Enthousiast?

En benieuwd wat we in contentmarketing en mediavoorlichting voor u kunnen betekenen?

Kom in contact