Team Brunel 17-18

Persvoorlichting en mediazaken in de voorbereiding op en gedurende de Volvo Ocean Race 2017-18.

Na de BrunelSunergy 1997-98, Brunel 2005-06 en Team Brunel 2014-15, zeilde Team Brunel in 2017-18 voor de vierde keer mee onder de vlag van Brunel in de Volvo Ocean Race.

Niemand heeft meer zeemijlen in de Volvo Ocean Race gevaren dan Bouwe Bekking, de schipper van Team Brunel, die in 1985-86 zijn eerste optreden als bemanningslid op Philips Innovator maakte. Meer dan 30 jaar later, en 54 jaar oud, was Bekking voor de achtste keer terug in de Volvo Ocean Race en voor de tweede achtereenvolgende keer onder de vlag van Team Brunel.

Naast Bekking maakten onder andere de ervaren navigator Andrew Cape (AUS) en America’s Cup winnaar en olympisch kampioen Peter Burling (NZL) onderdeel uit van de bemanning.

Team Brunel was een initiatief van een samenwerking van Nederlandse organisaties en investeerders waaronder Brunel, Abel Delft, ACE Ingenieurs- & adviesbureau, P2 Managers, Royal Huisman Shipyard B.V. en EY. Team Brunel wordt gerund door Sailing Holland.

Marvin & Miles verzorgde voor Team Brunel de persvoorlichting en communicatie met betrekking tot de Volvo Ocean Race. In deze rol begeleide Marvin & Miles onder andere de zeilers, teammanagement en sponsors op het gebied van on- en offline mediazaken. Daarnaast speelden wij een pro-actieve rol in de content productie en storytelling rondom Team Brunel.

Enthousiast?

Benieuwd wat wij in contentmarketing en mediavoorlichting voor u kunnen betekenen?

Kom in contact