Six Day Amsterdam

De organisatie van de Six Day Series is in handen van de Madison Sports Group. Marvin and Miles is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van het evenement.

De beste baanwielrenners van de wereld kwamen van 6 tot en met 11 december 2016 naar de hoofdstad voor de eerste editie van ‘Six Day Amsterdam’. De belofte van Six Day is de krachtige combinatie van topsport van wereldklasse met hoogwaardige entertainment.

In het Velodrome strijden de beste renners van de wereld zes dagen lang, in verschillende disciplines, tegen elkaar. Een feest voor de sportliefhebber en voor Amsterdammers die op zoek zijn naar een verrassende avond met sport, muziek en entertainment.

Mark Darbon, CEO van Madison Sports Group licht zijn internationale ambitie toe: “We hebben in Londen en Berlijn gemerkt dat de wielerliefhebber en sportliefhebbers heel enthousiast zijn over onze belofte van topsport en topspektakel. Amsterdam past helemaal in onze lange termijnvisie om van Six Day een mondiale serie van evenementen te maken. Daarin mag een stad als Amsterdam, met een lange en mooie geschiedenis in het baanwielrennen, zeker niet ontbreken.”

Marvin & Miles
Marvin & Miles verzorgt voor Six Day Amsterdam de marketing communicatie rondom het evenement. In deze rol begeleidt Marvin & Miles onder andere alle pers en media, beheren de social media en zijn verantwoordelijk voor de.

Enthousiast?

En benieuwd wat we in contentmarketing voor u kunnen betekenen?

Kom in contact