Carolijn Brouwer

,,Aan de wal ben ik rationeel en denk ik lang over de dingen na. Op het water beslis ik heel intuïtief.’’ Carolijn Brouwer is moeder en zeiler.

Topzeilster in een mannenwereld
Ze won met het Chinees Franse Dongfeng Race Team de Volvo Ocean Race 2017-18. Carolijn Brouwer is daarmee de eerste vrouw die de prestigieuze zeilwedstrijd op haar naam zet.

De in Brazilië opgegroeide Brouwer behaalde haar eerste successen in de Laser Radial klasse met het jeugdwereldkampioenschap in 1991 en het wereldkampioenschap in 1993 als hoogtepunten. Na haar overstap, naar de destijds Olympische, Europe-klasse behaalde ze wereldtitels in 1996 en 1998.

In 1998 werd ze ISAF World Sailor of the Year en ontving ze de Conny van Rietschoten Trofee, de belangrijkste Nederlandse zeilprijs. In totaal ging Brouwer drie keer naar de Olympische Spelen. In Sydney 2000 – 470 klasse en Athene 2004 – Europe zeilde Brouwer voor Nederland. In Peking 2008 – Tornado klasse kwam Brouwer voor België uit.

Marvin & Miles
Voor Carlijn verzorgen we haar management en media zaken in Nederland. Van presentaties, partners en agenda beheer tot contacten met de pers rond haar internationale zeilcampagnes.

Enthousiast?

Wil u meer weten over Carolijn of wat wij voor u kunnen betekenen?

Kom in contact